onze exposanten

De onderstaande segmenten waren onderdeel van de 2024 editie van Recreatie Next Level:

Dienstverlening | Recreatietechniek | Digitalisering & Marketing 

Samen vormden deze segmenten de ruggengraat van de eerste editie van Recreatie Next Level, een tweedaags kennis en netwerkevent voor recreatieondernemers met ambitie. Elk segment vertegenwoordigt een essentieel aspect van de recreatiebranche en biedt een platform om te ontdekken, te leren en te netwerken!

"Recreatie Next Level in Evenementenhal Gorinchem, Next Level, is een mooi event om onze vooruitstrevende werkwijze en dienstenpakket te presenteren. We staan er ook mede om klanten vanuit het zuiden en België een kortere reisafstand te bezorgen!

"Recreatie Vakbeurs in Hardenberg biedt ST&D al jaren een professioneel podium om de sector in een gezellige omgeving te ontmoeten. Op Recreatie Next Level in Gorinchem hopen wij ook de recreatieprofessional uit de meer zuidelijke provincies te treffen en hen mee te nemen in de wereld van onze campercomfortplaatsen en slagboominstallaties.”

"Uiteraard is Red Online Marketing ook van de partij op de Recreatie Next Level editie. Als dé expert op het gebied van online marketing in de travel & leisure branche mogen wij niet ontbreken tussen de exposanten op deze specialistische beurs. Een mooie gelegenheid voor ons om te netwerken."

"Wij ontmoeten graag ondernemers die net als wij digitale innovatie omarmen om de gast het optimale uit zijn of haar verblijf te laten halen!"

"Als dé pionier in eco-verlichting is Recreatie Next Level het uitgelezen moment om onze nieuwe modellen te introduceren! We gaan helemaal los en kunnen niet wachten om jouw terrein duurzaam, mooi, lokaal en sfeervol te verlichten op zonne-energie!"

Scroll naar top

Schrijf je in voor de exclusieve content van Recreatie Next Level


Wil jij de opgenomen kennissessies uit de Recreatie Studio terugkijken? Schrijf je nu in via onderstaande button en krijg toegang tot exclusieve sessies waaronder de keynotes van Esther Vergeer en Goof Lukken!