Kennisprogramma Recreatie Next Level 2024

Bekijk hieronder het kennisprogramma terug van de eerste editie van Recreatie Next Level, met o.a. voormalig rolstoeltennisster Esther Vergeer en trendwatcher Goof Lukken.

Opening recreatie next level

Bekijk de opening van de eerste dag van Recreatie Next Level, met dagvoorzitter Frans Reichardt, eigenaar WeMa Mobile Wesley Dubbink, Commercieel Manager Jeffry Plaggenmarsch (Easyfairs Nederland) en Bernard Wesseling, oprichter en Commercieel Directeur van SolarWoodle.

hoe automatisering kan helpen in tijden van arbeidskrapte

Bekijk hier de presentatie terug van Recreatheek. Hoe automatisering kan helpen in tijden van arbeidskrapte. Door Richard Otten, bekend van de podcast over toerisme, recreatie en vrije tijd.

recreatie next level update

Bekijk de update van dagvoorzitter Frans Reichardt terug: een korte afsluitende update van de eerste dag van Recreatie Next Level.

opening dag twee RECREATIE NEXT LEVEL

Bekijk de opening van de tweede dag van Recreatie Next Level, met dagvoorzitter Frans Reichardt, Cornel Straver, Director Media bij ADAC GmbH & PiNCAMP, Commercieel Manager Jeffry Plaggenmarsch (Easyfairs Nederland) en Wesley Dubbink, eigenaar WeMa Mobile.

waar is het avontuur?

Heb je ooit het gevoel gehad dat ondernemerschap een spannend avontuur is? Ondernemer en zelfverklaarde ‘academische avonturier’ Brigitte Ars denkt zeker van wel en deelt graag haar reis met jou. In deze lezing gaat Brigitte in op haar eigen zoektocht naar avontuur in haar professionele leven en hoe dit haar heeft geleid naar de ‘avontuurlijke mindset’, een onschatbaar instrument om nieuwe initiatieven te starten, nieuwe mensen te ontmoeten en samenwerkingen op te zetten.

Awardceremonie

Op 25 januari 2024 stond Recreatie Next Level in het teken van de Recreatie Next Level Awards! Welke camping of vakantiepark ging er naar huis met het award op het gebied van Recreatietechniek, Digitalisering en Marketing? In samenwerking met Recreatheek, Red Online Marketing, Wildkamp, WeMa Mobile en voorzitter Richard Otten, bekend van de podcast over toerisme, recreatie en vrije tijd.

Inschrijven exclusieve content

Wil jij exclusieve opnames terugkijken? Zoals de keynote van Goof Lukken en Esther Vergeer? Schrijf je in en krijg exclusief toegang tot deze content!

Scroll naar top

Schrijf je in voor de exclusieve content van Recreatie Next Level


Wil jij de opgenomen kennissessies uit de Recreatie Studio terugkijken? Schrijf je nu in via onderstaande button en krijg toegang tot exclusieve sessies waaronder de keynotes van Esther Vergeer en Goof Lukken!