Maak kennis met de smart badge!

Tijdens Recreatie Next Level is het voor jou als bezoeker gemakkelijk om informatie te verzamelen. Met de “Smart Badge technologie” kun je op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die je bij binnenkomst ontvangt. Door middel van deze Smart Badge technologie kan de bezoeker op eenvoudige wijze de interessante ‘exposanten’ scannen met de bezoekersbadge, die ze bij binnenkomst ontvangen.

Na afloop van het bezoek ontvang je als bezoeker alle informatie van de gescande stands de volgende dag in jouw mailbox. De exposant vult voorafgaand aan het event zijn of haar online profiel in en alle informatie uit dit profiel wordt na afloop van het beursbezoek doorgestuurd naar de bezoeker. Hoe uitgebreider de exposant zijn of haar online profiel vult, hoe meer relevante informatie de bezoeker verzamelt. Zelfs wanneer er geen face-to-face gesprek gevoerd is met de exposant tijdens Recreatie Next Level kan de bezoeker wel relevante informatie verzamelen.

Dankzij de ‘’Smart Badge technologie’’ loopt de bezoeker daarnaast zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af. Zo efficiënt was een bezoek aan een event nog nooit! 

HOE WERKT HET?

1. Raak de badgelezer van de exposant aan met jouw badge – Het groene licht gaat aan en je hoort een geluid. 

2. Je ontvangt alle verzamelde product- en bedrijfsinformatie de volgende ochtend in jouw mailbox.

Jouw voordelen

Jouw badge fungeert als een virtuele draagtas tijdens het event. Gedaan met het dragen van zware catalogi!

De badge houdt exact bij welke stands je hebt bezocht. Je ontvangt de volgende dag een e-mail met een handig overzicht van jouw bezoek.

Geen spam - je ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten waarin jij interesse hebt getoond.

Je wisselt jouw digitale visitekaartje uit met de exposanten die jij interessant vindt.

Scroll naar top

Schrijf je in voor de exclusieve content van Recreatie Next Level


Wil jij de opgenomen kennissessies uit de Recreatie Studio terugkijken? Schrijf je nu in via onderstaande button en krijg toegang tot exclusieve sessies waaronder de keynotes van Esther Vergeer en Goof Lukken!