Recreatie NEXT LEVEL promoten

In aanloop naar Recreatie Next Level is het belangrijk om jouw deelname kenbaar te maken aan je relaties. Wij bieden je diverse tools aan om jouw deelname te promoten en om je beursdeelname tot een nog groter succes te maken. Meld je bijvoorbeeld aan voor een blog, waarin we jou de kans bieden om jouw deelname toe lichten. Deze blogs delen wij op onze website, in onze e-mailcampagne naar de bezoekers en social media kanalen.

In My Easyfairs onder ‘Bekijk de documenten’ vind je het kopje ‘Marketingmateriaal’. Hier vind je diverse marketingmaterialen, zoals het logo van Recreatie Next Level, maar ook banners voor jouw website, e-mailhandtekening of digitale nieuwsbrief. In je online uitingen kun je vervolgens verwijzen naar onze website. Wij stellen het marketingmateriaal elk jaar beschikbaar in aanloop naar het event.

Marketingmaterialen

Door op de button te klikken ga je naar My Easyfairs . Klik vervolgens op ‘Marketingmateriaal’. Deze map bevat het beurslogo en binnenkort ook verschillende banners. Gebruik het logo en de banners op de marketinguitingen die jij gepland hebt staan in aanloop naar jouw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kun je jouw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

Promotiepakket

Naast de digitale promotiemiddelen ontvang je een promotiepakket per post met daarin uitnodigingen waarmee je jouw relaties nogmaals kunt attenderen op je deelname of uit kunt nodigen voor een bezoek aan Recreatie Next Level.

TIP

Gebruik jouw persoonlijke registratielink uit My Easyfairs in al jouw uitingen over de beurs. Je kunt de link direct achter je e-mailhandtekening of banners op de website plaatsen zodat je het nog eenvoudiger maakt voor potentiële bezoekers om een ticket aan te vragen. Jouw persoonlijke registratiecode vind je onder ‘Nodig klanten uit’. 

Uitnodigingsservice

Daarnaast kun je deelnemen aan onze gratis uitnodigingsservice waarmee we het uitnodigen van jouw relaties volledig voor je uit handen nemen! Meer informatie over deze unieke service vind je door op de onderstaande button te klikken.

Scroll naar top

Schrijf je in voor de exclusieve content van Recreatie Next Level


Wil jij de opgenomen kennissessies uit de Recreatie Studio terugkijken? Schrijf je nu in via onderstaande button en krijg toegang tot exclusieve sessies waaronder de keynotes van Esther Vergeer en Goof Lukken!