Waarom deelnemen aan Recreatie Next Level?

Recreatie Next Level is hét B2B event voor Zuid- en West Nederland, waar ieder jaar drie tot vier segmenten van Recreatie Vakbeurs worden uitgediept. De eerste editie draaide om de populaire segmenten Recreatietechniek, Dienstverlening en Digitalisering & Marketing. De tweede editie van Recreatie Next Level krijgt een onderwerp erbij: Zwembad & Water. Samen met Recreatietechniek, Dienstverlening én Digitalisering & Marketing zijn dit dé onderwerpen voor Recreatie Next Level 2025.

Verbreed je horizon op Recreatie Next Level!

Door deel te nemen aan Recreatie Next Level krijg je:

  • Toegang tot een gerichte doelgroep. Recreatie Next Level trekt ieder jaar professionals aan uit de recreatiebranche. Door de wisselende segmenten kunnen ieder jaar andere afdelingen en collega’s het event bezoeken
  • Dit biedt kansen voor het genereren van nieuwe leads, het versterken van bestaande relaties (een kortere reisafstand voor jouw klanten uit het zuiden en westen!) en het vergroten van jouw naamsbekendheid
  • Innovatie en inspiratie: Recreatie Next Level is een platform waar de nieuwste trends, innovaties en ontwikkelingen binnen de recreatiebranche worden gepresenteerd. Hier kun jij je onderscheiden in de markt en potentiële klanten inspireren!
  • Kennisdeling: Het evenement biedt een uitgebreid congresprogramma met keynotes, workshops en paneldiscussies waar experts en thought leaders hun kennis en inzichten delen. Als exposant kun je profiteren van waardevolle informatie en inzichten die je kunnen helpen bij het verbeteren en laten groeien van je organisatie. Ook krijg jij de kans om zelf een lezing of workshop te geven!

EXPERTS AAN HET WOORD

Plattegrond 2025

Scroll naar top