RECREATIE NEXT LEVEL 2024

Bekijk hieronder de plattegrond van de afgelopen editie van Recreatie Next Level 2024. Recreatie Next Level vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem, Next Level.  Klik op onderstaande afbeelding om de plattegrond te vergroten. Binnenkort volgt hier de nieuwe plattegrond voor Recreatie Next Level 2025. 

Plattegrond 2024 Recreatie Next Level
Klik op de afbeelding om de plattegrond te vergroten. 

RECREATIE VAKBEURS 2024

Recreatie Next Level is onderdeel van de welbekende vakbeurs Recreatie Vakbeurs. Dé vakbeurs voor de recreatiebranche die jaarlijks meer dan 8.400 bezoekers klaarstoomt voor het nieuwe recreatieseizoen.

Met meer dan 20 jaar ervaring is het tevens de enige vakbeurs in de Benelux die zich specifiek richt op de recreatiesector. Geïnteresseerd in de vakbeurs? Recreatie Vakbeurs vindt plaats op 12, 13 & 14 november 2024 in Evenementenhal Hardenberg. Klik op onderstaande button voor meer informatie!

Scroll naar top

Schrijf je in voor de exclusieve content van Recreatie Next Level


Wil jij de opgenomen kennissessies uit de Recreatie Studio terugkijken? Schrijf je nu in via onderstaande button en krijg toegang tot exclusieve sessies waaronder de keynotes van Esther Vergeer en Goof Lukken!