NIEUWS

Partnernieuws

Beursnieuws

Beursnieuws

Recreatie Next Level met inspirerende lezing paralympisch kampioen Esther Vergeer

GORINCHEM – Zevenvoudig paralympisch kampioen Esther Vergeer en trendwatcher Goof Lukken zijn twee van de vele sprekers die deel uitmaken van het omvangrijke programma van Recreatie Next Level, het nieuwe tweedaagse kennis- en netwerkevent voor recreatieondernemers met ambitie op 24 en 25 januari in Evenementenhal Gorinchem. Recreatie Next Level is onderdeel van de jaarlijkse Recreatie Vakbeurs

Lees verder »
Beursnieuws

Mis het niet: de eerste editie van Recreatie Next Level: 24 & 25 januari 2024 in Evenementenhal Gorinchem

Recreatie Vakbeurs organiseert op 24 & 25 januari 2024 de eerste editie van Recreatie Next Level, een B2B-event in Evenementenhal Gorinchem. Het richt zich op Recreatietechniek, Dienstverlening, en Digitalisering & Marketing. Het programma omvat trendpresentaties, ronde tafel sessies, workshops, en een inspirerend verhaal van Esther Vergeer. Met meer dan 40 exposanten en de Recreatie Next Level Awards belooft het een informatief en innovatief evenement te worden voor de recreatiebranche. Tickets en meer informatie zijn beschikbaar op recreatie-nextlevel.nl.

Lees verder »

DeelnemersNIEUWS

Scroll naar top

Schrijf je in voor de exclusieve content van Recreatie Next Level


Wil jij de opgenomen kennissessies uit de Recreatie Studio terugkijken? Schrijf je nu in via onderstaande button en krijg toegang tot exclusieve sessies waaronder de keynotes van Esther Vergeer en Goof Lukken!