Haal extra rendement uit jouw badgelezer

Maak waardevolle leads van jouw bezoekers

WAT DOET JOUW BADGELEZER?

De badgelezer(s) die jij als expert van het event ontvangt maakt de bezoekerservaring nog beter. Met deze lezers verzamelen bezoekers op eenvoudige wijze tijdens het event informatie over jouw organisatie, producten en eventuele vacatures. Het aantal badgelezers dat jij ontvangt, is afhankelijk van het EasyGo pakket wat je hebt gekozen. De badgelezer verstuurt de informatie die je hebt geüpload in jouw My Easyfairs profiel. Hiermee behoud je zelf de regie over de informatie die jij deelt met bezoekers.

HOE WERKT HET?

Bezoekers kunnen met hun badge (die zij bij de ingang ontvangen) jouw badgelezer op de stand op eenvoudige wijze scannen. De volgende dag ontvangen zij jouw product- en bedrijfsinformatie (die jij hebt opgeladen via My Easyfairs) per mail.

Jouw voordelen als expert

Verspreid eenvoudig jouw bedrijfsinformatie

Bezoekers die je niet hebt gesproken ontvangen op simpele wijze jouw product- en bedrijfsinformatie via e-mail, door simpelweg jouw badgelezer te scannen met de badge die ze bij binnenkomst ontvangen.

Reduceer kosten en verspilling

Dankzij digitale bedrijfsinformatie bespaar je op brochures, catalogi en printmateriaal. Dus minder (transport)kosten en minder kans dat jouw bezoekers jouw materiaal onderweg ‘verliezen'.

Stimuleer de bezoekerservaring

Bezoekers die jouw badgelezer met hun badge scannen, ontvangen jouw informatie digitaal. Die gegevens kunnen zij heel eenvoudig delen met collega’s en kennissen via e-mail of sociale media.

Meer contacten en mogelijkheden

Om optimaal leads te genereren combineer je het gebruik van jouw badgelezer met de Visit Connect tool. Hiermee ben jij in de lead en scan je de badges van interessante bezoekers die jij hebt gesproken tijdens Recreatie Next Level. In de tool voeg je notities toe en plaats je opmerkingen om het opvolgen van gesprekken nog simpeler te maken. Stimuleer jouw bezoekers daarnaast om jouw badgelezer te scannen zodat je ook informatie kunt uitwisselen met bezoekers die je niet hebt gesproken.

Vereenvoudig lead generation na het event

Na afloop van Recreatie Next Level ontvang je een lijst van de bezoekers die jouw bedrijfsinformatie digitaal verzamelden. Klaar met het tijdrovende ingeven van visitekaartjes of contactformulieren!

Hoe werkt de Smart badge?

Zeer toegankelijk voor bezoekers & eenvoudig in gebruik.”

Exposant, Transport & Logistics Antwerpen, België

“Geweldig systeem om onze impact te meten.”

Exposant, Futurizz Madrid, Spanje

“De mogelijkheid om extra contacten te leggen, zelfs als het druk is op de stand.”

Exposant, Transport & Logistics Antwerpen, België

WAT TE DOEN TIJDENS RECREATIE NEXT LEVEL?

  1. Plaats de badgelezer op jouw stand: in het gezichtsveld van de bezoekers, goed bereikbaar en op de juiste hoogte om gemakkelijk te scannen. Advies nodig? We helpen je graag op weg!
  2. De batterijen van de badgelezer gaan 3 dagen mee
  3. Breng de badgelezer terug aan het einde van de dag op de laatste dag van het event
  4. Na afloop van het event ontvang je de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op jouw stand hebben gescand. Je kunt die informatie ook opvragen via My Easyfairs.

N.B. De badgelezer die je huurt, blijft eigendom van Visit by GES. Niet teruggebrachte badgelezers worden in rekening gebracht t.w.v. € 500,-

Scroll naar top