RECREATIETECHNIEK

Recreatie Next Level is dé locatie waar recreatietechniek en innovatie samenkomen. Recreatietechniek omvat een breed scala aan toepassingen die variëren van eenvoudige maar effectieve slagboomsystemen tot geavanceerde kentekenherkenningstechnologieën, waterbesparende installaties en ondergrondse infra. 

Bij Recreatie Next Level begrijpen we dat de wereld van recreatie voortdurend evolueert en dat gasten steeds hogere verwachtingen hebben als het gaat om comfort, gemak en duurzaamheid. Daarom wordt tijdens Recreatie Next Level de nieuwste technologische ontwikkelingen omarmt en vertaald naar praktische oplossingen om de recreatiebranche naar nieuwe hoogten te tillen. Onze exposanten staan voor je klaar met een breed scala aan technologische hoogstandjes! 

ONDERWERPEN

Deze onderwerpen vormen slechts een glimp van de diverse technologische aspecten die van invloed zijn op de recreatiebranche. Het doel van recreatietechniek is om de gastervaring te verrijken, efficiënte bedrijfsprocessen te ondersteunen en bij te dragen aan een duurzame en geavanceerde recreatie-omgeving.

Scroll naar top

Schrijf je in voor de exclusieve content van Recreatie Next Level


Wil jij de opgenomen kennissessies uit de Recreatie Studio terugkijken? Schrijf je nu in via onderstaande button en krijg toegang tot exclusieve sessies waaronder de keynotes van Esther Vergeer en Goof Lukken!