Recreatie Next Level is onderdeel van Recreatie Vakbeurs en vindt plaats op 24 en 25 januari 2024 in Evenementenhal Gorinchem, Next Level. Rozemarijn Spieard, de marketeer achter het event, geeft je graag een voorproefje van wat je te wachten staat.

Na het succes van Recreatie Vakbeurs 2023 zijn we momenteel in de laatste fase aangekomen van de voorbereidingen voor Recreatie Next Level 2024. Maar wat maakt dit event zo bijzonder en waarom organiseren we het? Ons streven was om een event te creëren, speciaal voor recreatieondernemers, marketing- en technische medewerkers uit het zuiden- en westen van het land, als aanvulling op de jaarlijkse vakbeurs. Na maanden van intensief onderzoek is Recreatie Next Level hieruit voortgekomen: een tweedaags kennis- en netwerkevent voor recreatieondernemers met ambitie!

Het concept is dat elk jaar verschillende segmenten van Recreatie Vakbeurs verder worden uitgediept en naar een ‘next level’ worden gebracht. De eerste editie van Recreatie Next Level richt zich op drie thema’s: Digitalisering & MarketingRecreatietechniek en Dienstverlening. Veel vakantieparken en campings zoeken momenteel naar oplossingen op het gebied van automatisering, duurzaamheid en de arbeidsmarkt. We hebben een deelnemerslijst van meer dan 50 exposanten klaarstaan die hierbij kunnen ondersteunen, waaronder namen als Roomplus, Miele, TP-Link, ST&D Apeldoorn, Seijsener, Rexel, Wander Journeys en SolarWoodle:

Exposanten RNL

Dat is niet alles! Een hoogwaardig kennisprogramma staat voor je klaar met toonaangevende sprekers zoals trendwatcher Goof Lukken en interessante ronde tafel sessies: “Hoe word je het meest duurzame vakantiepark van Nederland” en “Balans tussen persoonlijk contact en digitalisering” met o.a. Angelique Joosten van Recreatiepark de Leistert. Je kunt ook deelnemen aan praktische workshops en sessies zoals “Smartphone fotograferen kun je leren” of “Hoe reageer je op online reviews”. Voor elke afdeling van jouw recreatiebedrijf is er wat wils. Een kennissessie waar ik persoonlijk heel erg naar uitkijk: “AI, de recreatiebranche kan niet meer zonder” van mijn oud-docent Jeroen Vinkesteijn!

RNL

Op de tweede dag van het event, donderdag 25 januari, organiseren wij in samenwerking met Recreatheek, Red Online Marketing, Wildkamp, WeMa Mobile en voorzitter Richard Otten (bekend van de podcast over toerisme, recreatie en vrije tijd), de Recreatie Next Level Awards. Doe mee en maak kans op de prestigieuze Recreatie Next Level Award in de categorie Digitalisering, Recreatietechniek of Marketing. Aanmelden kan via onze website. Mis het niet!

Graag nodig ik je van harte uit om Recreatie Next Level te bezoeken op 24 & 25 januari 2024 in Evenementenhal Gorinchem. 
Registreer nu je ticket via www.recreatie-nextlevel.nl/tickets. Tot dan!

Rozemarijn Spieard
Senior Marketeer
Recreatie Next Level & Recreatie Vakbeurs

Deel dit bericht

Scroll naar top

Schrijf je in voor de exclusieve content van Recreatie Next Level


Wil jij de opgenomen kennissessies uit de Recreatie Studio terugkijken? Schrijf je nu in via onderstaande button en krijg toegang tot exclusieve sessies waaronder de keynotes van Esther Vergeer en Goof Lukken!