Ontdek de voordelen van samenwerken met EEZZ voor de verhuur van uw vakantiepark
Eezz

Ontdek de voordelen van samenwerken met EEZZ voor de verhuur van uw vakantiepark

Bent u nieuwsgierig naar wat EEZZ voor uw vakantiepark kan betekenen?

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Bent u nieuwsgierig naar wat EEZZ voor uw vakantiepark kan betekenen? Wij zijn hier om uw zorgen weg te nemen als het gaat om de administratie, praktische aspecten en het promoten rondom de verhuur en het park. Wij maken de verhuur van accommodaties eenvoudig en overzichtelijk, waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de verhuur van accommodaties op uw vakantiepark. Hier zijn enkele manieren waarop EEZZ u kan ondersteunen:

1. Administratie op één plek
We zorgen ervoor dat alle administratie op één plek te vinden is. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het bijhouden van verschillende documenten en gegevens. Alles is georganiseerd en toegankelijk.

2. Praktische zaken geregeld
Dit omvat sleuteluitgifte in samenwerking met uw receptie, schoonmaak en onderhoud van de accommodaties, en het verzorgen van managementrapportages.

3. Promotie en marketing
Wij willen dat uw accommodaties zoveel mogelijk worden verhuurd. De accommodaties krijgen een prominente plaats op de EEZZ-website. Bovendien zijn we actief op social media en promoten we regelmatig de accommodaties die we verhuren. Ook worden de accommodaties gepromoot op diverse internationale websites.

4. Toename van gasten en omzet
Met meer gasten op uw park kunt u een stijging zien in de omzet van bijvoorbeeld horeca en winkels op uw park. Dit betekent meer winst voor uw bedrijf en een bloeiender vakantiepark.

5. Gastvrijheid en dienstverlening
Wij nemen de rol van aanspreekpunt voor gasten over, wat betekent dat u niet voor elke kleinigheid benaderd wordt. We verzorgen alle informatie voor (toekomstige) gasten en zijn telefonisch bereikbaar voor vragen op alle werkdagen. Bovendien is er iedere dag van de week een storingsdienst voor noodgevallen.

Bij EEZZ gaan we met passie en plezier te werk om zowel u en gasten een fantastische ervaring te bieden. We willen dat uw vakantiepark floreert!

Contact Information

Contact us

Scroll naar top

Schrijf je in voor de exclusieve content van Recreatie Next Level


Wil jij de opgenomen kennissessies uit de Recreatie Studio terugkijken? Schrijf je nu in via onderstaande button en krijg toegang tot exclusieve sessies waaronder de keynotes van Esther Vergeer en Goof Lukken!