Aansluiting enorme batterijopslag bij Windmolenpark Hartelkanaal
Baas B.V.

Aansluiting enorme batterijopslag bij Windmolenpark Hartelkanaal

Greenchoice wil verspilling van windenergie tegengaan. Daarom plaatsen zij zes enorme batterijen in het windmolenpark aan het Hartelkanaal. Samen met Alfen zorgen wij ervoor dat de energieopslag operationeel kan zijn. Baas voert de werkzaamheden uit.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Energieleverancier Greenchoice wil verspilling van windenergie tegengaan.Daarom plaatsen zij zes enorme batterijen in het windmolenpark aan het Hartelkanaal in Zuid-Holland. Het is op dit moment de grootste energieopslag bij windmolens in Nederland, samen slaan ze namelijk 10 megawattuur (MWh) duurzame stroom op. In opdracht van, en samen met, Alfen (Almere) zorgen wij ervoor dat de batterijopslag door middel van accu’s, ter grote van zeecontainers, operationeel kunnen zijn. Baas voert de werkzaamheden uit van halverwege januari tot halverwege maart 2019.

Voor het aanleggen van een hoogspanningsinstallatie, en dan met name de aansluitingen, is enige ervaring zeker nodig. Baas heeft de nodige kenniscombinatie van infra- en installatietechniek onder één dak.

– aanleg van de kabelwegen zowel onder- als bovengronds in kabelbanen;
– bekabeling en aansluiten van de hoogspanningsinstallatie 25 kV;
– aardingsinstallatie realiseren;
– aanleggen van besturingskabel;
– aanbrengen van diverse mantelbuizen;
– meten en beproeven van de installatie.

Contact Information

Contact us

Scroll naar top

Schrijf je in voor de exclusieve content van Recreatie Next Level


Wil jij de opgenomen kennissessies uit de Recreatie Studio terugkijken? Schrijf je nu in via onderstaande button en krijg toegang tot exclusieve sessies waaronder de keynotes van Esther Vergeer en Goof Lukken!