Eezz

EEZZ – rent to relax

About us

EEZZ is een dynamisch bedrijf met ervaring op landelijk niveau en diensten op lokaal niveau. Ons hechte team werkt nauw samen, met ultrakorte communicatielijnen tussen alle lagen van het bedrijf.

EEZZ is de ultieme schakel tussen vakantieparken, eigenaren van accommodaties en hun gasten. We zorgen voor een soepele ervaring voor de gasten, zodat de eigenaren hun accommodatie kunnen verhuren zonder gedoe over promotie en verhuur. Wij nemen het volledige verhuur proces van vakantiewoningen van begin tot eind voor onze rekening!

Daarnaast bieden we onderhouds- en servicepakketten aan voor de eigenaren. Elke accommodatie krijgt een grondige schoonmaak na elke boeking en we bieden allerlei optionele extra’s aan om het leven voor eigenaren nog aangenamer te maken.

Onze diensten omvatten standaardservices, administratie, gastencommunicatie, schoonmaak, flitsende marketing en promotie-activiteiten. We regelen zelfs de overdracht van sleutels aan gasten bij elke boeking. Bij noodgevallen zoals stroomuitval of andere dringende zaken staan we paraat met onze storingsdienst. Dit alles doen we om zowel de eigenar als gast volledig te ontzorgen tijdens hun verblijf in hun accommodatie.

Bij EEZZ gaan we met passie en plezier te werk. We zetten alles op alles om zowel gasten als eigenaren een fantastische tijd te bezorgen. Ben je nieuwsgierig naar hoe EEZZ jou en je accommodatie kan bijstaan? We nemen graag al je zorgen uit handen, inclusief praktische en administratieve taken. Bovendien verzorgen we het volledige gastencontact.

Onze accommodaties zijn te vinden op vakantieparken en campings in zowel Nederland als België. We adverteren op grote internationale websites en stellen voor elke accommodatie een slimme strategie op voor optimale promotie. Ook plaatsen we de accommodaties op onze eigen website en delen we ze uitbundig via onze sociale mediakanalen. Dit alles met als doel de accommodaties volop in de spotlight te zetten en ze maximaal te verhuren.

Products

News

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll naar top

Schrijf je in voor de exclusieve content van Recreatie Next Level


Wil jij de opgenomen kennissessies uit de Recreatie Studio terugkijken? Schrijf je nu in via onderstaande button en krijg toegang tot exclusieve sessies waaronder de keynotes van Esther Vergeer en Goof Lukken!