Hoe werkt verhuren bij EEZZ?
Eezz

Hoe werkt verhuren bij EEZZ?

Bij EEZZ kan bij een volledig jaar verhuur het bruto rendement oplopen tot wel 15%. Maar wat houdt het verhuren bij EEZZ precies in?

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Bij veel vakantiehuizen die je koopt ben je zelf niet vrij om te kiezen wanneer je gebruik maakt van jouw accommodatie, maar bij EEZZ kan dit wel. Jij geeft op tijd aan ons door wanneer je zelf gebruik wilt maken van jouw accommodatie, en wij zorgen ervoor dat er dan geen gasten in de accommodatie geboekt worden. Dit geeft je de vrijheid om je vakantieplannen te maken zonder je zorgen te hoeven maken over de beschikbaarheid van je accommodatie.

EEZZ NEEMT ALLE ZORGEN UIT HANDEN
Bij EEZZ begrijpen we dat je niet alleen een goede investering wilt doen, maar ook wilt genieten van je vakantieverblijf. Daarom nemen we alle zorgen rondom de verhuur van jouw accommodatie uit handen. We regelen de administratie, praktische zaken en de nodige promotie, zodat jij je helemaal niet meer druk hoeft te maken om de verhuur van jouw accommodatie.

VRIJBLIJVEND AANMELDEN
Wil je ook profiteren van de voordelen van verhuren bij EEZZ? Het aanmeldproces is eenvoudig. Je kunt direct via www.eezz.nl een account aanmaken voor ons dashboard. Daarna kun je via je persoonlijke dashboard jouw accommodatie aanmelden. Wij beoordelen je woning dan op verhuurgeschiktheid. Indien EEZZ je accommodatie in verhuur neemt, sluit je met EEZZ een overeenkomst af voor de verhuur. De prijzen voor de accommodatie worden vastgesteld door EEZZ, en zij onderhouden ook het contact met de gasten en maken je afrekening. Je wordt volledig ontzorgd, makkelijk toch?

Contact Information

Contact us

Scroll naar top

Schrijf je in voor de exclusieve content van Recreatie Next Level


Wil jij de opgenomen kennissessies uit de Recreatie Studio terugkijken? Schrijf je nu in via onderstaande button en krijg toegang tot exclusieve sessies waaronder de keynotes van Esther Vergeer en Goof Lukken!