UL-Team

UL-Team

About us

FACILITAIRE OPLEIDINGEN MÉT IMPACT
UL-Team is dé specialist voor opleidingen in de facilitaire dienstverlening.

UL-Team is al meer dan 10 jaar dé specialist in facilitaire opleidingen op het gebied van catering, schoonmaak, logistiek en receptiediensten. Wij werken, samen met jou, aan de blijvende ontwikkeling van jouw facilitaire vakmensen en hun leidinggevenden. Investeren in medewerkers bevordert een betere inzetbaarheid en verhoogt het rendement van de organisatie. Mét impact, want blijven leren via UL-Team zorgt voor: meer kwaliteit op de werkvloer, gemotiveerde medewerkers en klantbehoud voor jouw organisatie.

Na een training bij UL-Team kunnen medewerkers en hun leidinggevenden efficiënter, ergonomisch én gastvrij werken. En dit leidt tot een beter resultaat op de werkvloer, meer werkplezier en zelfvertrouwen voor je personeel en een gastvrije uitstraling van je organisatie?

‘Samenwerken en plezier hebben in je werk, dat is UL-Team, facilitaire opleidingen en trainingen’

News

Een opleidingsplan met meerwaarde

Een opleidingsplan met meerwaarde

Een opleidingsplan kan zoveel meer zijn, dan alleen een instrument voor effectieve coördinatie en uitvoering van terugkerende opleidingen. De waarde van een opleidingsplan zit hem juist in het verbeteren en veranderen van kwalificaties.

Read more »
Veilig werken is meer dan een certificaat

Veilig werken is meer dan een certificaat

Het hebben van een diploma en het daadwerkelijk veilig werken op de werkvloer zijn twee verschillende dingen. Veilig werken is een continu proces en geen zaak van binnen één dag je papiertje halen. Het moet de rode draad in de dienstverlening worden.

Read more »

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll naar top

Schrijf je in voor de exclusieve content van Recreatie Next Level


Wil jij de opgenomen kennissessies uit de Recreatie Studio terugkijken? Schrijf je nu in via onderstaande button en krijg toegang tot exclusieve sessies waaronder de keynotes van Esther Vergeer en Goof Lukken!