Dom Sicherheitstechnik GmbH & Co. KG

DOM & EasySecure

About us

Het breed inzetbare platform van EasySecure in combinatie met DOM ENiQ draadloze toegangscontrole producten vullen elkaar naadloos aan. Daarmee bieden we samen oplossingen die de markt vraagt. Flexibele, veilige, kwalitatieve registratie- & toegangssystemen.

DOM Nederland
Expert in het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit sluittechniek en toegangscontrole oplossingen voor deuren. Het productassortiment varieert van standaard cilindersloten voor woningen tot en met de meest moderne digitale sluitsystemen voor grote gebouwen. Wij bieden de mogelijkheid om te integreren met softwarepakketten van derden, zoals boekings- en/of reserveringssystemen, om de beleving voor de eindgebruiker nog gemakkelijker en flexibeler te maken.

EasySecure International
Onafhankelijk Cloudplatform voor toegangscontrole, tijd, aanwezigheid, bezoekersregistratie en integraties. Face the future met EasySecure. Automatiseer en geef contactloos toegang tot het park, de accommodaties of andere faciliteiten zoals het zwembad en creëer de ultieme Guestjourney. EasySecure International, opgericht in 2005, is specialist op het gebied van toegangscontrole, tijdregistratie, aanwezigheidsregistratie, bezoekersregistratie en integraties. Wij werken met verschillende bewezen A hardware. En bieden zo flexibiliteit en onafhankelijkheid in het kiezen van de best passende oplossing, kies uit een combinatie van verschillende intelligente wandlezers, draadloze cilinders, draadloze deurbeslagen, vingerscans, gezichtsherkenning, kentekenscans, codetableaus & lockers.

News

Jobs

WERKEN BIJ EASYSECURE EasySecure groeit!

EasySecure International is specialist op het gebied van toegangscontrole, tijd en aanwezigheidsregistratie.

Heel kort over ons. Sinds 2005 zijn we als EasySecure een grote uitdaging aangegaan: het ontwikkelen van toekomstgerichte toegangscontrole en identiteitsmanagement.

Onze focus ligt vooral op innovatie door het gebruik van cloud software, biometrie, mobiele en draadloze toepassingen. Er wordt bij ons dan ook continu geïnvesteerd in de nieuwste technologieën en hoogste kwaliteit.

https://www.easysecure.nl/werken-bij

View Jobs Ads »

Accountmanager Noord-Oost Nederland | DOM NL

”Wij geloven dat iedereen en alles van waarde het verdient veilig te worden gehouden, zonder compromissen.”

Voor ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie:

Accountmanager regio Noord-Oost Nederland

Wat houdt de functie in?
Als Accountmanager en adviseur voor onze klanten in de regio Noord-Oost Nederland ben je verantwoordelijk voor de omzetontwikkeling bij bestaande klanten en het ontwikkelen van new business bij zowel nieuwbouw als bestaande projecten. Je weet de behoeften van de markt te vertalen in concrete oplossingen, stelt een persoonlijk businessplan op en realiseert je verkoopdoelen. Je wordt hierbij ondersteund door een enthousiast customer support team en rapporteert rechtstreeks aan de General Manager.

Meer informatie: https://www.linkedin.com/hiring/jobs/3313162451/detail/

View Jobs Ads »

Contact information

Contact us

Scroll naar top

Schrijf je in voor de exclusieve content van Recreatie Next Level


Wil jij de opgenomen kennissessies uit de Recreatie Studio terugkijken? Schrijf je nu in via onderstaande button en krijg toegang tot exclusieve sessies waaronder de keynotes van Esther Vergeer en Goof Lukken!