Toegangscontrole voor het zwembad
Dom Sicherheitstechnik GmbH & Co. KG

Toegangscontrole voor het zwembad

Direct toegang tot het zwembad

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Het zwembad is een populaire plek voor ontspanning en beweging. Flink wat banen trekken om aan je conditie te werken. Of ontspannen genieten in de jacuzzi of whirlpool: het zijn de kleine geneugten van het leven die wonderen kunnen doen.

In een zwembad vinden vaak diverse activiteiten op verschillende tijdstippen plaats. Denk bijvoorbeeld aan speciale sessies voor ouderen, schoolzwemmen en het reguliere gebruik van het buitenbad en de bubbelbaden. Die waaier aan activiteiten vraagt om een goede toegangscontrole, zodat u precies weet wie zich waar bevindt. Zeker in tijden van corona heeft zo’n controle meerwaarde en helpt ze om mensen veilig en zorgeloos te laten genieten van al uw zwemfaciliteiten.

Met de oplossingen van EasySecure tilt u de toegangscontrole naar een hoger niveau en zorgt u ervoor dat gastvrijheid en overzicht op een natuurlijke manier hand in gaan. Lees verder om erachter te komen hoe wij dit realiseren.

Lees meer via de link.

Contact Information

Contact us

Scroll naar top

Schrijf je in voor de exclusieve content van Recreatie Next Level


Wil jij de opgenomen kennissessies uit de Recreatie Studio terugkijken? Schrijf je nu in via onderstaande button en krijg toegang tot exclusieve sessies waaronder de keynotes van Esther Vergeer en Goof Lukken!