Sprekers

Bernard Wesseling

Bernard Wesseling is de oprichter en Managing Director van SolarWoodle. SolarWoodle is exposant tijdens Recreatie Next Level. Op woensdag 24 en donderdag 25 januari schuift Bernard aan bij de opening van Recreatie Next Level, met o.a. Frans Reichardt en Jeffry Plaggenmarsch.

Meer info »

Brigitte Ars

Brigitte Ars is ondernemer en zelfverklaarde ‘academische avonturier’. Op donderdag 25 januari geeft zij een presentatie over ‘Waar is het avontuur’. Je gaat de zaal verlaten met een nieuw aangewakkerde, avontuurlijke mindset en een frisse kijk op ondernemerschap!

Meer info »

Chantal van Swieten

Chantal van Swieten is operationeel directeur bij Recreatiepark De Bosboek en schuift op donderdag 25 januari aan bij de Next Level ronde tafel: Balans tussen persoonlijk contant en digitalisering.

Meer info »

Cornel Straver

Opening Recreatie Next Level door dagvoorzitter Frans Reichardt, aan tafel met o.a. Cornel Straver, Director Media bij ADAC GmbH & PiNCAMP & Wesley Dubbink, eigenaar WeMa Mobile. Met onderwerpen als: aanleiding Recreatie Next Level en wat verwachten zij van Recreatie Next Level.

Meer info »
Esther Vergeer

Esther Vergeer

Esther Vergeer is een voormalig rolstoeltennisspeelster en rolstoel basketbal­speelster. Zevenvoudig Paralympisch kampioen rolstoeltennis en Chef de Mission Paralympische Spelen!
Tijdens Recreatie Next Level vertelt Esther open en eerlijk over haar ervaringen als ‘s werelds meest succesvolle sportster met een handicap. Indrukwekkend is haar verhaal over het omgaan met tegenslagen en doorzettingsvermogen. Mis het niet!

Meer info »

Frans Reichardt

Frans Reichardt is dagvoorzitter tijdens de 1e editie van Recreatie Next Level. Frans is professioneel spreker en trainer en helpt je zoveel mogelijk kennis en inspiratie te halen uit je bezoek aan Recreatie Next Level.

Meer info »

Goof Lukken

Goof Lukken is een bekende trendwatcher in de recreatiebrache. Daarnaast is hij Senior lecturer Attractions & Theme Park Management, Leisure & Tourism aan Breda University of Applied Sciences. Op 24 januari geeft hij een keynote op Recreatie Next Level met de nieuwste trends voor het komende seizoen.

Meer info »

Janine Messelink

Janine Messelink, bedrijfsleider bij Prosuco sluit op donderdag 25 januari aan bij de ronde tafel sessie met thema ‘Balans tussen persoonlijk contact en digitalisering’.

Meer info »

Jeffry Plaggenmarsch

Jeffry Plaggenmarsch is Commercieel Manager – Head of Cluster bij Easyfairs Nederland. Hij is onder andere de manager voor Recreatie Vakbeurs en Recreatie Next Level. Op woensdag 24 januari schuift hij aan bij de opening van Recreatie Next Level, met o.a. Frans Reichardt en Bernard Wesseling van SolarWoodle.

Meer info »

Johanna Oosterbaan

Johanna Oosterbaan is professioneel trainer en eigenaar van CampingBeleving. Tijdens Recreatie Next Level geeft zij een kennissessie over hoe je kunt reageren op online reviews.

Meer info »

Raimond Looye

Met o.a. Frans Reichardt, Angelique Joosten (Directeur Recreatiepark de Leistert) en Paul van der Giesen, Van der Giesen Architecten.

Meer info »

Richard Otten

Op 25 januari 2024 vanaf 16.00 uur staat Recreatie Next Level in het teken van de Recreatie Next Level Awards! Welke camping of vakantiepark wint het award op het gebied van Recreatietechniek, Digitalisering of Marketing? In samenwerking met Recreatheek, Red Online Marketing, Wildkamp, WeMa Mobile en voorzitter Richard Otten, bekend van de podcast over toerisme, recreatie en vrije tijd. Mis het niet!

Meer info »

Rob Riedijk

Met o.a. Angelique Joosten (Directeur Recreatiepark de Leistert),  Rob Riedijk, eigenaar Camping ‘t Weergors en Paul van der Giesen, Van der Giesen Architecten. Zij delen hun inzichten en obstakels, onder begeleiding van dagvoorzitter Frans Reichardt.

Meer info »

Stichting Accessibility

Een grote doelgroep van meer dan 2 miljoen Nederlanders heeft een beperking – hoe zorg je ervoor dat ook zij jouw locatie weten te vinden én zich welkom voelen?

Meer info »
Scroll naar top