Programma

Categorie
Rangschikken  
35 Resultaten
Bernard Wesseling  Frans Reichardt  Jeffry Plaggenmarsch  Wesley Dubbink 

Opening Recreatie Next Level

Opening Recreatie Next Level door dagvoorzitter Frans Reichardt, aan tafel met Wesley Dubbink, eigenaar WeMa Mobile, Commercieel Manager Jeffry Plaggenmarsch (Easyfairs Nederland) en Bernard Wesseling, oprichter en Commercieel Directeur van SolarWoodle. Met onderwerpen als: aanleiding Recreatie Next Level en wat verwachten zij van Recreatie Next Level.

Read More »
Goof Lukken 

Keynote Goof Lukken | Next Level VrijetijdsTrends

Goof Lukken is een bekende trendwatcher in de recreatiebranche. Daarnaast is hij Senior lecturer Attractions & Theme Park Management, Leisure & Tourism aan Breda University of Applied Sciences. Op 24 januari geeft hij een keynote op Recreatie Next Level met de nieuwste trends voor het komende seizoen.

Read More »
Loes Mennen 

Workshop Smartphonefotografie

Workshop Smartphonefotografie Er zijn zoveel momenten op je (werk)dag die je wilt delen. Maar je pákt de aandacht van je volgers pas echt met een mooi en vooral opvallend beeld. Deze foto’s maak je eenvoudig en snel met je telefoon.  Maar hoe maak je nou zelf die beste foto? Een klein fotografisch trucje maakt al het verschil! Loes leert jou hoe je snel creatief kan denken en hoe je je telefooncamera op de juiste manier hiervoor gebruikt. Compositie, licht en het juiste perspectief zijn belangrijke factoren in het maken van een mooie smartphone foto. Na deze workshop maak jij zelf het Perfecte Plaatje! Schrijf je hier in voor de workshop smartphonefotografie. Let op: er is plek voor max. 30 personen! Vol = vol.

Read More »
Angelique Joosten  Frans Reichardt  Judith Stoevelaar  Paul van der Giesen  Raimond Looye  Rob Riedijk 

Next Level ronde tafel: Hoe word je het meest duurzame vakantiepark van Nederland?

Met o.a. Angelique Joosten (Directeur Recreatiepark de Leistert),  Rob Riedijk, eigenaar Camping ‘t Weergors en Paul van der Giesen, Van der Giesen Architecten. Zij delen hun inzichten en obstakels, onder begeleiding van dagvoorzitter Frans Reichardt.

Read More »
Esther Vergeer
Esther Vergeer 

Next Level doorzettingsvermogen

Esther Vergeer is het toonbeeld van de kracht van doorzettingsvermogen. Tijdens haar keynote onthult ze de principes die haar geholpen hebben om zeven Paralympische gouden medailles te winnen en een ongekende winning streak van 470 wedstrijden te handhaven. Deze thema’s zijn niet alleen van toepassing in de sportwereld, maar ook in de zakelijke wereld en in persoonlijke ontwikkeling. Mis het niet!

Read More »
Loes Mennen 

Workshop Smartphonefotografie

Workshop Smartphonefotografie Er zijn zoveel momenten op je (werk)dag die je wilt delen. Maar je pákt de aandacht van je volgers pas echt met een mooi en vooral opvallend beeld. Deze foto’s maak je eenvoudig en snel met je telefoon.  Maar hoe maak je nou zelf die beste foto?

Een klein fotografisch trucje maakt al het verschil! Loes leert jou hoe je snel creatief kan denken en hoe je je telefooncamera op de juiste manier hiervoor gebruikt.

Compositie, licht en het juiste perspectief zijn belangrijke factoren in het maken van een mooie smartphone foto. Na deze workshop maak jij zelf het Perfecte Plaatje!

Schrijf je hier in voor de workshop smartphonefotografie. Let op: er is plek voor max. 30 personen! Vol = vol.

Read More »
Angelique Joosten  Chantal van Swieten  Frans Reichardt  Janine Messelink  Sjoerd Botter 

Next Level ronde tafel: Balans tussen persoonlijk contact en digitalisering

Met Angelique Joosten (Directeur/Bestuurder Recreatiepark de Leistert), Chantal van Swieten (Operationeel Directeur Recreatiepark De Boshoek), Janine Messelink (Bedrijfsleider Prosuco), Sjoerd Botter (Co-founder Camping Comfort). Zij delen hun inzichten en obstakels, onder begeleiding van dagvoorzitter Frans Reichardt.

Read More »
Brigitte Ars 

Waar is het avontuur?

Heb je ooit het gevoel gehad dat ondernemerschap een spannend avontuur is? Ondernemer en zelfverklaarde ‘academische avonturier’ Brigitte Ars denkt zeker van wel, en ze staat te popelen om haar reis met jou te delen! In deze lezing zal ze ingaan op haar eigen zoektocht naar avontuur in haar professionele leven en hoe dit haar heeft geleid naar de ‘avontuurlijke mindset’, een onschatbaar instrument om nieuwe initiatieven te starten, nieuwe mensen te ontmoeten en samenwerkingen op te zetten. 

Read More »
Frans Reichardt  Richard Otten  Roy Platje  Rudolf van de Velde  Wesley Dubbink 

Recreatie Next Level Awards

Op 25 januari 2024 vanaf 16.00 uur staat Recreatie Next Level in het teken van de Recreatie Next Level Awards! Welke camping of vakantiepark wint het award op het gebied van Recreatietechniek, Digitalisering of Marketing? In samenwerking met Recreatheek, Red Online Marketing, Wildkamp, WeMa Mobile en voorzitter Richard Otten, bekend van de podcast over toerisme, recreatie en vrije tijd. Mis het niet!

Read More »

Lunch keynote

Binnenkort volgt hier de keynote spreker. Geniet tijdens de keynote van een heerlijke lunch!

Read More »

Lunch keynote

Binnenkort volgt hier de keynote spreker. Geniet tijdens de keynote van een heerlijke lunch!

Read More »
Scroll naar top