Van Wi-Fi 6 naar Wi-Fi 7
TP-Link Enterprises Netherlands B.V.

Van Wi-Fi 6 naar Wi-Fi 7

Een wereld van verschil in draadloze connectiviteit

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

In de ideale digitale wereld werkt Wi-Fi altijd vlekkeloos, zonder haperingen of langzame verbindingen. Met Wi-Fi 7 wordt die wens werkelijkheid. Waar Wi-Fi 6 al indrukwekkende snelheden, meer capaciteit en een groter bereik bood in vergelijking met Wi-Fi 5, verleggen we nu weer de grenzen met nieuwe Wi-Fi 7. Naar verwachting is Wi-Fi 7 dit najaar in Nederland beschikbaar, natuurlijk houden wij van TP-link je op de hoogte.

Snel, sneller, Wi-Fi 7!
Het vergoten van de doorvoersnelheid is een belangrijke verbetering van Wi-Fi 7 ten opzichte van eerdere versies. Dit wordt gerealiseerd door een hogere bandbreedte van 320MHz en MLO, dit staat voor multi-link operation. MLO zorgt ervoor dat een client met 2 of meer radio’s is verbonden. Hierbij worden alle frequentiebanden tegelijkertijd ingezet om data nog sneller te verzenden en te ontvangen. Ter vergelijking: Wi-Fi 6 maakt gebruik van maximaal acht spatial streams, Wi-Fi 7 pakt er maar liefst 16. Maar dat is niet alles, bij Wi-Fi 7 neemt ook de bandbreedte spectaculair toe tot maar liefst 46 Gbit/s. Daarbij is Wi-Fi 7 een factor 4 sneller dan Wi-Fi 6 met Wi-Fi maximaal 10 Gbit/s.

Contact Information

Contact us

Scroll naar top

Schrijf je in voor de exclusieve content van Recreatie Next Level


Wil jij de opgenomen kennissessies uit de Recreatie Studio terugkijken? Schrijf je nu in via onderstaande button en krijg toegang tot exclusieve sessies waaronder de keynotes van Esther Vergeer en Goof Lukken!