Een eigen app voor je camping of vakantiepark
Great Stay App

Een eigen app voor je camping of vakantiepark

Zorg voor nog meer gastgemak met een eigen app voor je camping of vakantiepark. Een gast kan eenvoudig broodjes bestellen, fietsroutes maken, het weerbericht bekijken, fietsen en e-choppers huren/reserveren en ziet alle tips- en to-do's in de buurt.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Great Stay app | Een eigen app voor je camping of vakantiepark!

Zorg voor een unieke gastbeleving met een eigen app voor je camping of vakantiepark. Een gast kan eenvoudig bestellingen plaatsen, huren van artikelen zoals fietsen en e-choppers en heeft alle tips in de buurt op zijn telefoon.

Daarnaast biedt de app opties als wifi code, plattegrond, tijdlijn functies, interactieve mededelingen, het weerbericht en nog tientallen andere opties.

Kortom een app die zorg voor veel gastgemak tijdens de vakantie van de gast.

Je eigen app is gekoppeld aan je PMS systeem. Maar eventueel ook je kassa systeem, slagboom, accommodatiedeur, keyless entree, gezichtsherkenning voor ontgrendeling zwembad en nog veel meer. We koppelen al je interne systemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Plan vrijblijvend een DEMO in via www.greatstayapp.com

Contact Information

Contact us

Scroll naar top

Schrijf je in voor de exclusieve content van Recreatie Next Level


Wil jij de opgenomen kennissessies uit de Recreatie Studio terugkijken? Schrijf je nu in via onderstaande button en krijg toegang tot exclusieve sessies waaronder de keynotes van Esther Vergeer en Goof Lukken!