TWS Benelux

TWS Benelux

About us

TWS Benelux is een leverancier van afvalinzamelingsoplossingen waaronder slimme persende prullenbakken zoals de Bigbelly. Daarnaast levert TWS ook polyester boven- en semi ondergrondse containers. TWS heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het slim inzamelen van afval wat past in een nieuwe duurzame toekomst. Naast de Bigbelly is TWS ook gespecialiseerd in vulgraadmeting in prullenbakken of afvalcontainers, zodat je op afstand kunt zien hoe vol deze objecten zitten.

De Bigbelly reeks bestaat uit mooie afgesloten afvalbakken van 125 of 189 liter waaraan de nodige opties toegevoegd kunnen worden. Het betreft allen afvalbakken met een gesloten systeem, waardoor het afval uit het zicht is en niet door vogels of ander ongedierte uit de afvalbak gehaald kan worden.

Het top model is een slimme afsluitbare afvalbak met een unieke zelfperstechniek, die vijf keer minder vaak geledigd hoeft te worden en volledig werkt op zonne-energie. De Bigbelly’s geven automatisch elk hun eigen status en volmelding door. Het horecaplein op Nationaal Park de Hoge Veluwe en Speeltuin Oud Valkeveen in Huizen maken onder andere gebruik van de Bigbelly’s. Vroeger moesten de prullenbakken regelmatig gecontroleerd en geleegd worden. Nu krijgen de medewerkers een signaal dat ze (bijna) vol zitten, waardoor deze op tijd geleegd worden en ook niet meer overlopen. Bovendien kan er door de perstechniek maar liefst 625 liter ongeperst afval in een Bigbelly. Neem daarbij het geurmasker, de voetpedaal opening en eventueel een audiospeler die iets afpeelt tijdens het inwerpen en je levert een fantastische service aan je gasten. Een Bigbelly kan eventueel ook binnen worden opgesteld.

Door vulgraadsensoren in prullenbakken te plaatsen, wordt een lediging alleen nog uitgevoerd als deze bakken echt vol zijn. Een klanten in Nederland hebben dit al samen met TWS succesvol toegepast. De bijbehorende software kan ook het vulgedrag voorspellen.

Wilt u meer weten hoe over hoe u met de producten en diensten van TWS slim kunt inzamelen? Kom dan langs op onze stand D14 of kijk ook eens op www.twsbenelux.com

News

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll naar top

Schrijf je in voor de exclusieve content van Recreatie Next Level


Wil jij de opgenomen kennissessies uit de Recreatie Studio terugkijken? Schrijf je nu in via onderstaande button en krijg toegang tot exclusieve sessies waaronder de keynotes van Esther Vergeer en Goof Lukken!