Red Online Marketing BV

Red Online Marketing BV

About us

Red Online Marketing maakt al sinds 2006 marketing ambities waar, op het kanaal dat bij jouw gasten past. Met een team van bijna 30 medewerkers, alle marketingspecialisten met een Nederlandstalige, Duitstalige of Franstalige achtergrond, bedienen we de Europese markt. Red heeft naast het hoofdkantoor in Utrecht, een kantoor in Keulen en Roubaix.

Red is als bureau gespecialiseerd in strategie en uitvoering van digitale marketing. Van Google Ads campagnes tot contentcreatie en zoekmachine optimalisatie (SEO) en van sociale media beheer en campagnes op Facebook, Instagram, YouTube en TikTok tot e-mailmarketing, affiliate marketing, copywriting, vertalingen en CRO.

Sinds 2015 is Red ANVR-branchepartner en sinds 2020 is Red aangesloten bij de HISWA-RECRON Business Club als top supplier, bovendien is Red Google Premier Partner, Facebook Blueprint Certified, TikTok Partner, Microsoft Select Agency en sinds 2021 ook IAAPA Partner.

Tot de klanten behoren OTA’s, reisbureaus, vakantie- en attractieparken, campings en diverse bestemmingen (vaak in samenwerking met PR-bureaus). Trots zijn we bij Red op onze top3 notering in de Emerce100.

Products

News

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll naar top

Schrijf je in voor de exclusieve content van Recreatie Next Level


Wil jij de opgenomen kennissessies uit de Recreatie Studio terugkijken? Schrijf je nu in via onderstaande button en krijg toegang tot exclusieve sessies waaronder de keynotes van Esther Vergeer en Goof Lukken!