Control2Day B.V.
Control2Day B.V.

Control2Day / Smart Stay

About us

Energiemanagement met Smart Camping, Smart Resort en C-Sense.

Bij Control2Day en SmartStay weten wij als geen ander dat een eigenaar van een recreatiebedrijf het beste uit zijn onderneming wil halen. Wij hebben dan ook als doel om u het ondernemen makkelijker, duurzamer en veiliger te maken. Met energiemanagement bent u verzekerd van dalende energiekosten. Wij ontwikkelen slimme platformen en technieken altijd met het oog op een duurzame toekomst voor iedereen.

Smart Camping

Krijg inzicht en grip op uw energiekosten
Regel zelf het energieverbruik met een slim energiemanagementsysteem en bespaar op uw energiekosten.

Smart Resort

Volledige controle over uw resort onder één knop
Bespaar op uw energiekosten en mankracht met één slim managementsysteem

C-Sense

Bedien alle elektra, sensoren en apparaten met een display op afstand. Laat de smart home techniek voor je werken door de automatische functies.

Het aansluiten van apparatuur en het beheren van jouw chalet of bungalow was nog nooit zó eenvoudig. Het grootste gedeelte van de C-Sense mogelijkheden zijn automatisch. Hierdoor heb je er zelf als beheerder bijna geen werk meer aan.

C-Sense draagt bij aan de eenvoud van installatie, beheer en het vakantiegenot voor gasten.

News

Jobs

Servicemonteur

Als Servicemonteur/Inbedrijfsteller ben je verantwoordelijk voor het configureren, testen en het opleveren van onze energiemanagementsystemen. Dit gebeurt deels op kantoor in Ravenstein en deels bij de klant. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland.

Je zorgt voor de juiste configuratie van de energiemanagement producten en het inrichten van een online web platform. Bij de klant ga je het volledige systeem operationeel te maken. Bij de installatie verhelp je eventuele storingen of doe je wijzigingen aan het systeem voor een optimale werking. Als laatste stel je een opleverrapport op en doe je een overdracht naar de klant.

Naast het in bedrijfstellen van de energiemanagement ben je tevens ook inzetbaar als (service-)monteur zowel in de werkplaats als bij de klant op locatie.

Je onderhoud het contact met klanten en je zorgt ervoor dat je je administratie altijd netjes bijhoudt. Je werkt in teamverband op projectlocaties, maar ook regelmatig zelfstandig.

View Jobs Ads »

Contact information

Contact us

Scroll naar top

Schrijf je in voor de exclusieve content van Recreatie Next Level


Wil jij de opgenomen kennissessies uit de Recreatie Studio terugkijken? Schrijf je nu in via onderstaande button en krijg toegang tot exclusieve sessies waaronder de keynotes van Esther Vergeer en Goof Lukken!