Bookzo

Bookzo

About us

Eenvoudig. Efficiënt. Snel. Dat is wat we willen bij Bookzo.

Bij Bookzo begrijpen we dat elk bedrijf anders is en dat elke verhuurder andere wensen heeft.
We vinden het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met onze klanten,
we zijn er om te adviseren en om mee te denken.
We zijn constant bezig processen te verbeteren en te versimpelen waardoor verhuren ook in de toekomst alleen maar makkelijker wordt. Onze ontwikkelafdeling werkt nauw samen met ons support- en salesteam waardoor wensen gehoord worden en omgezet kunnen worden in gebruiksvriendelijke software.

Door de uitgebreide koppelingsmogelijkheden binnen onze reserveringssysteem werk je altijd efficiënt. Een tweevoudige boekhouding bijhouden of dubbele boekingen zijn daarmee verleden tijd. Wij bieden koppelingen met een groot aantal softwarepakketten, waaronder administratiesoftware, channelmanagers en kassa’s. Door onze koppelingen met veel verschillende andere softwarepakketten is Bookzo volledig aan te passen aan je bedrijf. Automatiseer de housekeeping, technische dienst, kassa, administratie en meer: dit kan veel tijd en geld besparen.
Met eigen programmeurs, geïnspireerd door gebruikers, ontwikkelen we iedere dag ons product weer verder.

Met trots presenteren we u dat graag!

News

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll naar top

Schrijf je in voor de exclusieve content van Recreatie Next Level


Wil jij de opgenomen kennissessies uit de Recreatie Studio terugkijken? Schrijf je nu in via onderstaande button en krijg toegang tot exclusieve sessies waaronder de keynotes van Esther Vergeer en Goof Lukken!