Recreatie Next Level

12 & 13 februari 2025
Evenementenhal Gorinchem

Een tweedaags kennis- en netwerkevent voor recreatieondernemers met ambitie!

DIGITALISERING & MARKETING

Het thema Digitalisering & Marketing keert terug tijdens de tweede editie van Recreatie Next Level! Of je nu op zoek bent naar het beste reserveringssysteem, een gebruiksvriendelijke mobiele app wilt ontwikkelen of andere digitale oplossingen nodig hebt om je online aanwezigheid te versterken. 

RECREATIETECHNIEK

Recreatietechniek is één van de thema’s van Recreatie Next Level 2025. Recreatietechniek verwijst naar de toepassing van technologie, variërend van slagboomsystemen en kentekenherkenning tot ondergrondse infra en waterbesparende installaties. 

EXPOSANTEN AAN HET WOORD

Recreatie Next Level

Proef de sfeer van Recreatie Next Level 2024

VIRTUAL TOUR RECREATIE NEXT LEVEL

Ontdek de beursvloer van Recreatie Next Level in Evenementenhal Gorinchem, mogelijk gemaakt door exposant CampingView360.
Klik op onderstaande afbeelding en bekijk de 360-graden weergave van het event!

LAATSTE NIEUWS

Beursnieuws

Recreatie Next Level met inspirerende lezing paralympisch kampioen Esther Vergeer

GORINCHEM – Zevenvoudig paralympisch kampioen Esther Vergeer en trendwatcher Goof Lukken zijn twee van de vele sprekers die deel uitmaken van het omvangrijke programma van Recreatie Next Level, het nieuwe tweedaagse kennis- en netwerkevent voor recreatieondernemers met ambitie op 24 en 25 januari in Evenementenhal Gorinchem. Recreatie Next Level is onderdeel van de jaarlijkse Recreatie Vakbeurs

Lees verder »
Beursnieuws

Mis het niet: de eerste editie van Recreatie Next Level: 24 & 25 januari 2024 in Evenementenhal Gorinchem

Recreatie Vakbeurs organiseert op 24 & 25 januari 2024 de eerste editie van Recreatie Next Level, een B2B-event in Evenementenhal Gorinchem. Het richt zich op Recreatietechniek, Dienstverlening, en Digitalisering & Marketing. Het programma omvat trendpresentaties, ronde tafel sessies, workshops, en een inspirerend verhaal van Esther Vergeer. Met meer dan 40 exposanten en de Recreatie Next Level Awards belooft het een informatief en innovatief evenement te worden voor de recreatiebranche. Tickets en meer informatie zijn beschikbaar op recreatie-nextlevel.nl.

Lees verder »

Recreatie Next Level (media)partners

Scroll naar top

Schrijf je in voor de exclusieve content van Recreatie Next Level


Wil jij de opgenomen kennissessies uit de Recreatie Studio terugkijken? Schrijf je nu in via onderstaande button en krijg toegang tot exclusieve sessies waaronder de keynotes van Esther Vergeer en Goof Lukken!